werkprincipes

THINK OF ALL THE BEAUTY STILL LEFT AROUND YOU AND BE HAPPY

De werkprincipes van DR. BAUMANN in het kort

De werkprincipes van

DR. BAUMANN in het kort

Het zou eigenlijk heel vanzelfsprekend moeten zijn: een goede huidverzorging moet in de eerste plaats goed zijn voor uw huid. Dat betekent heel concreet : alle ingrediënten die op uw huid worden aangebracht moeten goed verdragen worden op de korte en de lange termijn.

Op de tweede plaats : de ingrediënten moeten zo gekozen zijn dat ze doen wat ze beweren te doen. Valse beloftes zijn uit den boze. Er kan slechts beloofd worden dat uw huid in de best mogelijke toestand kan gehouden of gebracht worden, binnen de mogelijkheden van uw persoonlijke genetische aanleg.

Bovendien vinden wij dat het individuele belang van een gezonde huid in harmonie moet blijven met het algemene belang. Dat betekent onschadelijk voor elk individu op deze aarde. Wij gebruiken enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor anderen, niet voor dieren en niet voor het milieu.

Deze basisopvatting vraagt een regelmatig herzien van de producten op basis van nieuwe wetenschappelijke en maatschappelijke bevindingen. Wij volgen de nieuwste informatie op de voet op en passen waar nodig onze producten aan, zodat u steeds zeker bent van de beste kwaliteit, in overeenstemming met onze principes.