behandelingen

THINK OF ALL THE BEAUTY STILL LEFT AROUND YOU AND BE HAPPY

Vaak hebben klanten vragen over hun huidverzorging, ik adviseer hen graag. Zelf heb ik jaren lang geshopt en geïnvesteerd in huidverzorgingsproducten. Ik ben tot de conclusie gekomen, mede door mijn opleiding, dat ik vroeger wel eens te veel betaald heb voor een cosmeticaproduct dat niet altijd aan mijn verwachtingen voldeed. Nu ik veel ingrediënten van producten heb bestudeerd weet ik ook waarom deze verwachtingen niet uitkwamen.

Sommige cosmeticaproducten beloven meer dan ze waar kunnen maken. Het blijkt dat deze huidonvriendelijke en soms zelfs ongezonde stoffen bevatten voor geur, vulling en lange houdbaarheid. Het gevolg van deze toevoegingen, zoals goedkope minerale oliën, is dat het de werkzame stof in bijvoorbeeld een crème negatief beïnvloed en de crème daardoor niet of onvoldoende werkt. Veelvuldig gebruik van cosmeticaproducten die diverse huidvreemde stoffen bevatten kan leiden tot overgevoeligheid en dat is soms ook de voorbode van een allergische reactie.

Allergieën spelen een grote rol bij het gebruik van verzorgende cosmetica, daarom heb ik gekozen voor de productlijnen van DR BAUMANN. Deze producten worden allemaal vervaardigd zonder parfum of chemische kleur- of conserveringsmiddelen, minerale oliën of andere hoogallergene stoffen. Ze worden gemaakt met alleen maar huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten.

In mijn advies zal ik je zo eerlijk mogelijk adviseren en je uitleggen wat je mijn inziens wel of niet van een cosmeticaproduct en/of behandeling mag verwachten en hoe je, je huid zo goed en zo gezond mogelijk kunt verzorgen.